Rejecocktail
Til 4 personer
Ingredienser
- 2 spsk mayonnaise
- 4 spsk A38/cremefraiche 18%
- 1 spsk koncentreret tomatpuré
- 1 tsk. engelsk sauce
- 2 spsk piskefløde (kan udelades)
- ca. 1 spsk sherry
- salt og peber
Sådan gør du
- Bland mayonnaise og A38, smag det til, så der ikke er for meget mayonnaise
- Dernæst tomatpuré, engelsk sauce, sherry, salt og peber
- Piskefløde piskes til skum og vendes forsigtigt i
- Smag om der skal mere at de forskellige ingredienser i
Tips til severing
- Server rejecocktail i portionsglas, hvor der lægges fintskåret salat Herpå lægges rejer ca. 80-100 gr pr. personHæld lidt dressing over, resten sættes i en skål på bordet Pynt med dild og en skive citron, Server flute til eller ristet toast skåret i trekanter
- Til 4 personer

