Go Back

Rejecocktail

Til 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk mayonnaise
  • 4 spsk A38/cremefraiche 18%
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk. engelsk sauce
  • 2 spsk piskefløde (kan udelades)
  • ca. 1 spsk sherry
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Bland mayonnaise og A38, smag det til, så der ikke er for meget mayonnaise 
  • Dernæst tomatpuré, engelsk sauce, sherry, salt og peber
  • Piskefløde piskes til skum og vendes forsigtigt i
  • Smag om der skal mere at de forskellige ingredienser i

Tips til severing

  • Server rejecocktail i portionsglas, hvor der lægges fintskåret salat Herpå lægges rejer ca. 80-100 gr pr. personHæld lidt dressing over, resten sættes i en skål på bordet Pynt med dild og en skive citron, Server flute til eller ristet toast skåret i trekanter
  • Til 4 personer