Svensk pølseret med makaroni
Til 4 personer
Ingredienser
- 200 gr. Makaroni
- 8 stk. Wienerpølser
- 100 gr. Bacontern
- 1 stk. Zittauerløg
- Smør til at stege i
- 3 tsk. Mild paprika
- 2 dl mælk
- evt. lidt Fløde
- smag til med salt og peber
Sådan gør du
- Kog makaroni efter pakkens anvisninger, og hæld vandet fra
- Skær pølserne i stykker på 2-3 cm og hak løget
- Brun smørret i en gryde og svits løget til de er klare
- Derefter brunes bacontern her i
- Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med
- Skru ned til jævn varme og tilsæt tomatpuré, mælk og evt. fløde
- Smag til med salt og peber, og lad retten koge i ca. 10 min
- Til sidst blandes det med makaroni og varmes igennem

