Svensk pølseret med makaroni

Til 4 personer

Ingredienser

  • 200  gr. Makaroni
  • 8 stk. Wienerpølser
  • 100 gr. Bacontern
  • 1 stk. Zittauerløg
  • Smør til at stege i
  • 3 tsk. Mild paprika
  • 2 dl mælk
  • evt. lidt Fløde
  • smag til med salt og peber

Sådan gør du

  • Kog makaroni efter pakkens anvisninger, og hæld vandet fra
  • Skær pølserne i stykker på 2-3 cm og hak løget
  •  Brun smørret i en gryde og svits løget til de er klare
  • Derefter brunes bacontern her i
  • Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med
  • Skru ned til jævn varme og tilsæt tomatpuré, mælk og evt. fløde
  • Smag til med salt og peber, og lad retten koge i ca. 10 min
  • Til sidst blandes det med makaroni og varmes igennem